Vakmensen met 2 rechter handen.

Wij zijn altijd op zoek naar goed en gemotiveerd personeel. Mensen die graag in een klein en gezellig team willen samenwerken. Samen werken aan een mooi project met als doel een tevreden klant.

Op dit moment hebben wij onderstaande openstaande vacatures. Denk jij dat je past in ons bedrijf, stuur een mail naar info@jvu-bestratingen.nl of neem telefonisch contact op met Jurgen van Uijthoven 06 - 53 95 64 83

Vacature opperman

Werk je graag buiten en met je handen? Dan is de rol van opperman zeker iets voor jou. Je werkt mee aan verschillende wegenbouwprojecten (van aanleg tot onderhoud). Bekijk de volledige vacature opperman.

Vacature grondwerker

Als grondwerker werk je vaak voor je collega’s uit, zorg jij ervoor dat zij hun werk kunnen uitvoeren en werk je mee aan uiteenlopende projecten. Jij bent verantwoordelijk voor de juiste verdichting van de onderlaag, voor de juiste funderingshoogte voor de betonbanden en dat de zandbaan er strak en volgens tekening bij ligt. Daarnaast voorzie jij je collega’s van het juiste materiaal zodat zij zonder onderbreking door kunnen gaan met straten. Dit kan bij zowel machinaal als handmatig straten van je worden verwacht. . Bekijk de volledige vacature grondwerker.

Vacature leerling stratenmaker

Als leerling stratenmaker ga naast de schoolbanken ook vooral in de praktijk ervaring opdoen. Je gaat werken aan het aanleggen en onderhouden van verschillende soorten verhardingen inclusief bijbehorend grondwerk. Dit allemaal op toffe locaties in de buitenlucht. Je komt in een gemoedelijk en informeel bedrijf waar je mee gaat lopen met echt vakmannen die jou de fijne kneepjes van het vak gaan leren. Je gaat met je team aan de slag op zowel bedrijfsterreinen als in de openbare ruimte. Bekijk de volledige vacature leerling stratenmaker.