Ruime ervaring in straatwerk

We hebben de afgelopen jaren ruimschoots ervaring opgedaan in het bestraten en herstraten van openbare wegen, pleinen, bedrijventerreinen en het leggen van sierbestratingen.

Machinaal bestraten wordt door ons veelvuldig uitgevoerd. Aangezien wij beschikken over een ruime keuze bestratingsmachines kunnen wij snel en binnen de aangedragen planning van onze opdrachtgever werken. Voordat wij met de bestratingswerkzaamheden beginnen wordt het benodigde grondwerk gedaan en eventuele terreinriool aangebracht. Als voorbereiding op het straten van grote oppervlaktes wordt vaak gebruik gemaakt van onze eigen loader met lasergestuurde egaliseringsunit.

We beschikken ook over vacuum hefeenheden aan onze kranen. Deze zijn geschikt voor het oppakken, in het werk leggen en stellen van grotere bestratingsmaterialen, stelconplaten, pakketten stenen, trottoirbanden en grote tegels. Hierdoor kunnen wij ook voldoen aan de nieuwste arbo eisen.

Door het gebruik van deze unit is het bedrijf in staat om in korte tijd en met minder mankracht een terrein voor te bereiden op het straatwerk.

Ook sierstraatwerk bij particulieren behoort tot de mogelijkheden. Vanaf de tuintekening tot eindresultaat behoort tot het aanbod. We hebben ook een ruim aanbod in klinkers, kasseien, natuursteen tegels en afwateringselementen.

Voor speciale projecten draaien wij onze hand niet om. Bestrating in een ingewikkeld wiskundig patroon? Wilt u een perzisch tapijt, maar dan van steen? Het kan allemaal bij van Uijthoven.