Complete infra projecten conform afspraak

Bij J. van Uijthoven & Zn BV vinden we het een uitdaging om infrawerken binnen de gestelde termijn en het beschikbare budget op te leveren. Hierbij wordt de overlast voor omwonenden en derden tot een minimum beperkt.

Met een hecht team van gemotiveerde vaklieden werken we samen met u naar het gewenste resultaat toe. Dankzij een goede planning kunnen wij de complete projecten conform afspraak opleveren.

Wij werken veelal voor gemeenten en lokale overheden, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Langdurige partnerschappen met onze opdrachtgevers zijn belangrijk voor ons. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij ieder project met zorg uitvoeren.

Natuur- en cultuurtechniek

J. van Uijthoven & Zn BV heeft de laatste jaren diverse projecten gerealiseerd op het gebied van natuur- en landschapsontwikkeling. Hierbij kunt u denken aan kleine projecten als het aanleggen van boomvakken tot wat grotere cultuurprojecten als het aanleggen van bloemrijke bermen, parken en sportvelden. Dit doen wij in opdracht van zowel overheidsinstanties als particulieren. Uiteraard beschikken wij over moderne en betrouwbare machines voor het uitvoeren van deze werkzaamheden.

Waterbouw

Als aannemer in totaaloplossingen behoren kleinschalige waterbouwkundige projecten in én om het water tot onze activiteiten. Hierbij moeten we eerlijk vertellen dat ons specialisme niet ligt bij het bouwen van kademuren of het uitvoeren van grootschalige baggerwerken. Dat neemt niet weg dat wij, bij combinatiewerken, ook kleinschalige waterbouwkundige projecten met zorg zullen uitvoeren. Hierbij verliezen we de belangen van onze opdrachtgevers nooit uit het oog.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.